Sådan holder du varmen en kold vinter

At holde varmen en kold vinter er uden tvivl vigtigt. Der er ingen, som har lyst til at gå rundt og fryse hele tiden. Her er nogle tips til at holde varmen.

  1. Ifør dig flere lag af tøj

Ifør dig flere lag af tøj i stedet for at have et enkelt tykt lag. Dette hjælper dig med at holde varmen bedre. 

  1. Hold dig tør

Vådt tøj eller våde fødder kan føre til, at du bliver kold. Brug vandtætte beklædningsgenstande og sko for at holde dig tør, når du går udenfor i regn, sne og slud.

  1. Brug et tæppe

Brug et tæppe, når du sidder stille i længere tid. Det kan for eksempel være, mens du ser fjernsyn eller arbejder ved computeren. At bruge et tæppe hjælper dig med at reducere varmetab.

  1. Hold dig aktiv

Hold dig aktiv for at øge din kropstemperatur. Gå en tur, træn derhjemme eller udfør huslige opgaver for at holde blodomløbet i gang og kroppen varm.

  1. Brug et varmetæppe eller en varmepude

Et varmetæppe eller en varmepude kan give dig en masse varme og være behagelig at bruge, især når du sidder eller ligger stille i længere tid.

  1. Brug en varmekilde

Brug en pålidelig varmekilde såsom en brændeovn, et pillefyr eller noget andet til at opvarme dit hjem. Har du et pillefyr, skal du huske at købe træpiller. Find billige træpiller Sjælland her.

  1. Sørg for, at vinduer og døre er tætte

Sørg for, at dine vinduer og døre er tætte for at forhindre kulde i at trænge ind i dit hjem. Tætning af utætheder kan også hjælpe med at reducere varmetabet.