Lister jem og fix

Lister – stort udvalg til hele huset – Jem & Fix

Lister – stort udvalg til hele huset | jem & fix

Forkantlister er en tynd kantliste, der kan bruges til mange forskellige formål fx som bordpladekant, ved samlinger ved vinduer og døre eller på et fodpanel ned …

Leder du efter billige pyntelister, lister til gulv eller loft eller indfatninger til døre og vinduer? Find lister til lave priser hos jem & fix.

Profillister |Faste Lave Priser i jem & fix

Hobbyliste i fyr – 12 x 12 mm og 3 meter lang – Jem & Fix

Hobbyliste i fyr – 12 x 12 mm og 3 meter lang | jem & fix

Hobbylister kan bruges til mange forskellige projekter i værkstedet. Listen her er lavet i fyr og måler 12 x 12 mm og er 3 meter lang. Hos jem & fix finder du et stort udvalg af forskellige lister. Se dem her og køb i dag.

Forrammeliste i fyr – 15 x 33 mm x 3 meter – Jem & Fix

Forrammeliste i fyr – 15 x 33 mm x 3 meter | jem & fix

Forrammeliste bruges til at lave fx rammer og lignende i hobbyværkstedet. Den måler 15 x 33 mm og er 3 meter lang. Hos jem & fix har vi et stort udvalg af forskellige lister. Se udvalget her og køb i dag.

Forkantliste i fyr – 1 rund kant – 5 x 21 mm x 3 meter – Jem & Fix

Forkantliste i fyr – 1 rund kant – 5 x 21 mm x 3 meter | jem & fix

Forkantliste til fx kanten på bordplader eller hylder. Med 1 rund kant og lavet i fyr. Hos jem & fix har vi et stort udvalg af lister til forskellige formål. Se udvalget her og køb i dag.

Fejeliste i eg – 15 x 21 mm x 3 meter – Jem & Fix

Fejeliste i eg – 15 x 21 mm x 3 meter | jem & fix

Fejelister anvendes ofte som afslutning på begge sider af dørtrinnets bundstykke. Denne er i eg og måler 15 x 21 mm x 3 meter. Hos jem & fix finder du et stort udvalg af fejelister. Se dem her og køb i dag.

Forrammeliste i fyr – 21 x 43 mm x 3 meter | jem & fix

Forrammeliste bruges til at lave fx rammer og lignende i hobbyværkstedet. Den måler 21 x 43 mm og er 3 meter lang. Hos jem & fix har vi et stort udvalg af forskellige lister. Se udvalget her og køb i dag.

Skyggeliste fyr – 15 x 21 mm x 3 meter – Jem & Fix

Skyggeliste fyr – 15 x 21 mm x 3 meter | jem & fix

Skyggeliste eller loftsliste bruges typisk til at skjule overgangen mellem loft og væg. Denne er lavet i fyr og måler 15 x 21 mm og er 3 meter lang. Hos jem & fix finder du et stort udvalg af skyggelister og andre lister. Se udvalget her og køb i dag.

Sandliste plast hvid – 10 x 16 mm x 3 meter – Jem & Fix

Sandliste i plast med hvidt folie – 10 x 16 mm x 3 meter | jem & fix

Sandliste bruges fx til at skjule afstand mellem gulv og fodliste. Denne er i plast med hvidt folie. Hos jem & fix finder du et stort udvalg af forskellige lister. Se dem her og køb i dag.

Keywords: lister jem og fix, stuklister jem og fix, mahogni lister jem og fix, primo lister jem og fix, notliste jem og fix