Fandango 6 grundbog online

Find din i-bog | Fandango 3-9 | Gyldendals i-bøger

Find ekstra ressourcer, årsplaner og videoer ved at gå til ‘LÆRER’. I 3.-6. klasse består systemet af: Grundbog; Arbejdsbøger; i-bog …

Find din i-bog til Fandango 3.-9. klasse her.

Fandango 6 – Grundbog

Fandango 6 – Grundbog. andangoTrine May og Susanne Arne-Hansen GRUNDBOG Dansk 6.for klasse Gyldendal. Page 2. iPaper. Search. Share. Download PDF file.

andangoTrine May og Susanne Arne-Hansen GRUNDBOG Dansk 6.for klasse Gyldendal

Fandango 6. klasse – Gyldendal Uddannelse

Fandango 6. klasse

Fandango består på hvert klassetrin af en grundbog, to arbejdsbøger, en lærervejledning og en hjemmeside (www.fandango.gyldendal.dk).

Aktiverende litteraturpædagogik så det basker- Fantastiske læseoplevelser- Undervisning i dialog- Det spiraliske forløb- Forfatterskab, film og kunstnerFandango består på hvert klassetrin af en grundbog, to arbejdsbøger, en lærervejledning og en hjemmeside (www.fandango.gyldendal.dk).6. klasse lægger ud med en introduktionen Litteratur – hvad er det?, hvorefter eleverne arbejder med en masse spændende tekster og opgaver med udgangspunkt i de litterære begreber. Forfatteren Cecilie Eken, filmen Drengen i den stribede pyjamas og kunstneren Christina Hamre er i fokus i 2. del af grundbogen til 6. klasse.

Fandango 6. – ved brug med elevbøger af Trine May m.fl.

Med Fandango 6. i-bog kan du desuden vise eleverne interview med forfatteren Cecilie Eken og med kunstneren Christina Hamre.

Køb Fandango 6. af Trine May m.fl. (i-bog) hos Gyldendal Uddannelse

Fandango – dansk for 6. klasse | Nota bibliotek

Fandango – dansk for 6. klasse. grundbog. Forfatter: Trine May og Susanne Arne-Hansen. Ved et udvalg af nyere danske noveller og romanuddrag, sangtekster og …

Fandango 6. Grundbog – Google Books

Ved et udvalg af nyere danske noveller og romanuddrag, sangtekster og digte samt enkelte kunstværker og et bygningsværk får eleverne lejlighed til at …

Fandango 6. Grundbog (bog, indbundet, dansk) af Trine May

Fandango 6. Grundbog (bog, indbundet, dansk) – Forfatter: Trine May – Forlag: Gyldendal – ISBN-13: 9788702211825.

Fandango 6. Grundbog (bog, indbundet, dansk) – Forfatter: Trine May – Forlag: Gyldendal – ISBN-13: 9788702211825

Fandango 6. Grundbog – Susanne Arne-Hansen – Bog – Gucca

Bekræft at du ikke er en robot

Vinder af Gyldendals Læremiddelpris 2013 I Fandango 6. Grundbog er den moderne børnelitteratur i fokus, og der arbejdes systematisk med elevernes udvikling.

Keywords: fandango 6 grundbog online