Altan indretning ikea

Sådan indretter du et lille uderum – Have og altan – IKEA

Indret din altan, så du får plads til det hele – IKEA

Er dit lille uderum for småt? Nej da! Uanset, hvor lidt plads du har, så kan du sagtens skabe din helt egen oase med de rette produkter og idéer. Se, hvordan du indretter den lille altan her.

Frisk din have eller altan op og nyd udendørslivet – IKEA

Mangler du inspiration til din have eller altan? Så har vi hos IKEA masser af gode ideer til at hjælpe dig med at skabe hyggelige og indbydende uderum.

Inspiration til have, altan og terrasse – IKEA

I vores galleri med idéer til altanen, haven og terrassen kan du se kombinationer af stole, borde, reoler, opbevaring og meget mere. Få inspiration til indretning af dit udendørsområde.

Sådan tyvstarter du foråret på din altan – IKEA

Kombiner opbevaring, pligter og komfort på altanen – IKEA

Tiden er inde til at bruge den del af dit hjem, som møder foråret først – din altan! Altanen er det perfekte sted at få fornemmelsen af at være udendørs og stadig være tæt på hjemmets varme. Se, hvordan du både får plads til pligter og afslapning og hurtigt kan skifte fra en aktivitet til en anden.

Nemme idéer til en lille altan i byen – IKEA

Idéer til en altan i storbyen med mange muligheder – IKEA

F¨ind inspiration til at indrette en afslappende oase på en lille altan, så du kan få plads til alt det du helst vil bruge din tid på: slappe af, spise mad eller måske dyrke planter og blomster.

Ideelle altanmøbler til den lille altan – IKEA

Altanmøbler – Ideelle altanmøbler til den lille altan – IKEA

Indret altanen optimalt med de rette altanmøbler. Hos IKEA har vi et stort udvalg af små altanmøbler til to og fire personer. Flere af møblerne kan slås sammen.

Skab en romantisk stemning på altanen – IKEA

Få mest muligt ud af sommeraftenerne på altanen, og forvandl den til et sted til romantik. Se vores tips fra lyskæder til festlig mad, der skaber den helt rigtige stemning.

Udendørs – Alt du skal bruge til have, altan og terrasse

Udendørs – Alt du skal bruge til have, altan og terrasse – IKEA

Stort udvalg af udendørs møbler, hynder, parasoller, krukker, grill, tæpper og belysning til livet i haven eller på altanen og terrassen hele året rundt.

Idéer, som giver liv til en lille altan – IKEA

Har du store ambitioner med din lille altan? Her er vores idéer, der kan hjælpe dig med at forvandle din altan – fra borde og stole til piedestaler og gulvfliser. Køb online i dag.

Keywords: altan indretning ikea